b
Terug naar overzicht

Volg ons op

Vacatures.

Wat wil jij doen bij Coolblue?

Je gekozen filters:

Alle filters verwijderen

Oeps!

Met jouw gekozen filters zijn er geen vacatures te vinden. Pas je filters aan om jouw nieuwe baan te vinden.

B2B

Coolblue zakelijk is open en eerlijk, dat werkt aangenaam. Bovendien denken we groot. Niet alleen in bulk-afname maar ook in advies en service. Persoonlijk contact staat voorop. Als medewerker op de zakelijke afdeling ben je een expert in het managen van de relatie met de klant. Je kan goed luisteren, wil weten wat de zakelijke klant bezighoudt en zorgt voor een glimlach op zijn gezicht. Echt een functie voor jou? Bekijk dan nu onze vacatures.

Bijbanen

Als student heb je natuurlijk geld nodig om je bier te betalen. En andere dingen, zoals je studieboeken. Gelukkig hebben we bij Coolblue regelmatig vacatures voor bijbanen. De vacatures zijn parttime, dus goed te combineren met je studie. En wie weet kun je na je studie blijven, want we hebben heel veel doorgroeimogelijkheden. Wil jij wat bijverdienen en tegelijkertijd iets leren? Bekijk onze vacatures voor een leuke bijbaan.

Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Amsterdam (8-16 uur) Amsterdam c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Rotterdam (8-16 uur) Rotterdam c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Tilburg (8-16 uur) Tilburg c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Utrecht (8-16 uur) Utrecht c Bekijk vacature

Business Intelligence

Coolblue is een technocratie. We nemen beslissingen op basis van cijfers. De afdeling Business Intelligence & Analyse helpt alle collega’s om gestaafd beslissingen te kunnen nemen.

Communicatie

Communicatie. Ook weer zo’n begrip. Maar wat dóe je dan? Nou, je schrijft bijvoorbeeld geweldige productteksten zonder taalfouten, met net dat beetje extra waardoor jouw tekst wel wordt uitgelezen. Of je weet meer over een product dan over je eigen familie, zodat je klanten kunt helpen in hun keuze voor het juiste product. Ben jij een taalvirtuoos? Bekijk onze vacatures!

HR

De deur bij HR staat altijd wagenwijd open. De adviseurs hebben elk een aantal afdelingen onder hun hoede. Ze ondersteunen jou en je leidinggevende bij arbeidsvraagstukken, organisatieontwikkeling en talentmanagement. Kortom, HR is je steun en toeverlaat in goede én slechte tijden. Ben jij die steun en toeverlaat? Bekijk dan onze vacatures.

Inkoop

Bij Coolblue hebben we alles zelf op voorraad. De belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' maken we hiermee waar. Maar om een assortiment van 40.000+ producten samen te stellen, in te kopen en te beheren, zijn flink wat Buyers en Inkoopplanners nodig. Zij zorgen ervoor dat elke investering in een merk of product het uiterste rendement oplevert. Kun jij dit ook en wil jij een productcategorie veroveren? Bekijk dan onze vacatures.

IT Development

Succes kan niet zonder slimme IT. We willen onze webshops namelijk nóg sneller, makkelijker en beter maken. Elke dag weer. En omdat we zoveel nieuwe developers nodig hebben, zoeken we zelfs internationaal.

IT Services

IT zit verweven in alles wat we doen bij Coolblue. We bouwen en onderhouden alles zelf. Het is dus ontzettend belangrijk dat de beschikbaarheid van onze software en systemen hoog is. De 1600+ Coolblue'ers die elke dag gebruik maken van onze IT zijn je elke dag weer dankbaar voor je uitstekende support.

Klantenservice

Vraag over een product? Keuzestress? Knoppenvrees? De Klantenservice helpt. We werken niet met targets. Bij ons heb je maar één taak. Ervoor zorgen dat je de klant verwondert met je uitstekende service. Alles voor een glimlach noemen we dat. Als gadgetfreak van je hobby je werk maken? Bekijk dan de vacatures.

Logistiek

Onze logistiekers weten van aanpakken, uitpakken én inpakken. Ook vandaag verstouwen we ruim 6.000 pakketjes die morgen al door onze klanten met een glimlach aangenomen worden. Best een uitdaging om tussen de 40.000 producten in ons magazijn de juiste producten bij elkaar te zoeken. Door slimme looproutes en systemen lukt 'Vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen in huis' elke dag weer. Dol op onze blauwe dozen? Pak ons dan in door te reageren op onze vacatures.

Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Tilburg (8-16 uur) Tilburg c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Amsterdam (8-16 uur) Amsterdam c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Rotterdam (8-16 uur) Rotterdam c Bekijk vacature
Toffe Bijbaan als Bijrijder bij CoolblueBezorgt Utrecht (8-16 uur) Utrecht c Bekijk vacature

Marketing

Coolblue moet aan de man gebracht worden! En daarom bedrijven we marketing. Heb je verstand van onderhandelen? Weet jij wat een goede campagne is? Kun jij een commerciële kans omzetten in een concreet project? Kun jij je onderbuik combineren met harde cijfers? Bekijk onze vacatures!

Online Marketing

Bij Coolblue zeggen we graag gewoon waar het op staat. Stiekem zouden we 'Marketing' dan ook willen veranderen in 'Ervoor zorgen dat elke klant altijd vindt wat hij zoekt'. Dit doe je bijvoorbeeld door een rode loper uit te leggen van Google naar de juiste pagina op onze shop. Of door zoekgedrag om te zetten in een winstgevende campagne met het juiste product op de juiste plek op de juiste tijd. Ben jij een data-nerd met interesse in marketing? Bekijk onze vacatures!

Retouren & Repareren

Alles kan kapot. Maar gelukkig kunnen onze specialisten bij Retouren ook heel veel maken. Lukt dit niet? Dan weten ze precies wie dit wel kan. Elke dag weer verwonderen onze Retourenmedewerkers ruim 900 klanten door hen de best mogelijke service te bieden. Heb jij een obsessie voor klanttevredenheid? Bekijk dan onze vacatures.

Stages

Gewoon, doen. Bij Coolblue geloven we dat dat de beste leerschool is. Stapje voor stapje, elke dag een beetje beter. Ben jij nog bezig met je studie, maar stiekem al klaar voor het echte werk? En wil je dolgraag weten hoe het allemaal in de praktijk werkt? Solliciteer dan op één van de onderstaande stageplekken.

Winkels

Mooie camera op het oog? Dan wil je hem vast even vasthouden voordat je 'm koopt. Dat denken honderdduizenden klanten per jaar ook die onze winkels bezoeken in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen. De winkelmedewerkers zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach én goed advies de winkel uitloopt. Mét natuurlijk die spiegelreflexcamera, een macrolens en een stevige draagtas. Ook obsessief klantgericht? Jou moeten we hebben! Bekijk de vacatures

Wo-startersbanen

Traineeship, trainee, graduate. Waarschijnlijk de meest misbruikte woorden op de arbeidsmarkt. Bij Coolblue houden we niet van dure woorden. Wij weten dat ‘gewoon, doen’ de beste leerschool is. Dat je alleen heel hard kunt groeien door vanaf dag één heel veel verantwoordelijkheid te krijgen. Vind jij dat ook? Bekijk onze vacatures.