b
Terug

Volg ons op

Coolblue Inhousedag .

2 February 2017.

Heb je een (bijna) afgeronde master en affiniteit met e-commerce? Meld je aan voor de Coolblue Inhousedag in Rotterdam op donderdag 2 februari en maak kennis met onze wo-startersbanen.

Over Coolblue
Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een webwinkel met meer dan 327 specialistische shops en 8 fysieke winkels. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken. Met meer dan 2000 Coolblue'ers werken we keihard om onze klanten elke dag te verwonderen.

 

Wat begon als een vriendenclub, is nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. En vooral een jonge club met lef. Ambitieuze mensen, die niet bang zijn om anders te denken. Om alles te laten vallen als een klant hulp nodig heeft. Of om Sinterklaas als CEO aan te stellen.  

Coolblue Inhousedag. Speurtocht naar je eerste baan.
Tijdens onze inhousedag maak je als (bijna) afgestudeerde wo-student kennis met 4 startersfuncties binnen Coolblue, die allemaal één doel hebben: de klant helpen bij het maken van de beste keuze.
 

Als Business Analist maak je analyses op basis van data, en maak je met grote en kleine verbeteringen Coolblue elke dag een beetje beter. Je voorspelt en kijkt terug om de conversie te verbeteren, ons logistieke proces te versimpelen of de marge te verhogen met je adviezen. We laten je ook kennismaken met de functie van Online Marketeer.

Als Online Marketeer leg je een rode loper uit van Google naar de juiste pagina op onze shop. Liever de klant helpen bij een zorgeloze aankoop? Als Online Marketeer Conversie zorg je voor een gesmeerd aankoopproces. En als Cross Sell Manager bied je producten aan voor de klant die nog niet weet dat hij ze nodig heeft.

Natuurlijk laten we je ook het leukste kantoor van Nederland zien. Kun je zelf even in de Kattenkamer zitten en de T-rex van de Eindbaas aanraken. We sluiten de dag af aan onze eigen bar. Proost!

Aanmelden

Heb je een (bijna) afgeronde master en affiniteit met e-commerce? Stuur ons dan uiterlijk 18 januari 2017 je CV en motivatiebrief via deze link.

En dan?
We hebben plek voor 50 enthousiastelingen, dus we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie, dan laten we je uiterlijk 23 januari weten of je bent uitgenodigd voor de Coolblue Inhousedag. Je ontvangt op 30 januari een mail met het definitieve programma en een routebeschrijving. Tot dan!

Lees meer
Onze locaties
Lees meer
Onze medewerkers

Meer over Coolbluec