Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Vertel eens, wie ben je en wat doe je bij Coolblue?

Ik ben Erika en ik ben aanvoerder op de afdeling Retouren. Na 25 jaar sportlessen geven, was ik toe aan iets nieuws. die kans kreeg ik bij Coolblue en eigenlijk paste dit vanaf het begin al heel goed. Ik ben lekker positief en wil altijd het beste uit mensen halen. Die eigenschap komt zowel in de sportschool als op de werkvloer heel goed van pas.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Ik begin mijn dag met het maken van de planning: wie staan er op de vloer, wat is er binnengekomen, staat iedereen op de juiste processen? Verder ben ik altijd bezig met verbeteringen die onze klanten nóg blijer maken. Bijvoorbeeld door te kijken hoe we zo effectief mogelijk kunnen werken. Daarnaast voer ik veel gesprekken met Coolblue’ers om ervoor te zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit. En aan het einde van de dag moet alles natuurlijk netjes klaarstaan voor de volgende dag.

Wat vind je het belangrijkste in je werk?

Ik vind de teamspirit heel belangrijk. We hebben een heel divers en jong team waarin de sfeer heel goed is en dat zie je terug in de productiviteit. Iedere dag doen we met z’n allen weer ons best, we werken hard en gaan met een voldaan gevoel naar huis.

Wat doe je naast werken bij Coolblue?

Ik ben heel fanatiek: zondagochtend geef ik nog steeds sportlessen en ik sport ook graag in mijn eigen vrije tijd. Verder heb ik een eigen dartteam én een volwassen dochter en zoon. Mijn dochter werkt ook in het magazijn bij Coolblue, grappig hè!

Wat vind je het leukste aan werken bij Coolblue?

Ik vind het fijn dat alles zo goed geregeld is: alles is heel duidelijk en je kan makkelijk doorgroeien als je dat graag wil. Kijk naar mij: ik had nog nooit met computers gewerkt en nu maak ik de ene sheet na de andere. Verder is het een heel sociaal en jong bedrijf: dat vind ik ook erg leuk. En houdt mij ook jong.

Welk Coolblue moment zal je nooit meer vergeten?

Dat was toch wel mijn sollicitatie: ik solliciteerde op intake en heb gelijk aangegeven dat ik ook open stond voor andere vacatures. Toen werd ik super snel terug gebeld met de mededeling dat ze mijn energie nodig hadden. Ja, dat is erg leuk om te horen!