Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Hoe zou je de Schuurschool omschrijven?

Ik vind het hartstikke leuk. Als je aan een school denkt, dan denk je na over vroeger en dat je veel huiswerk mee naar huis moest nemen. Bij de Schuurschool krijg je tijdens de lessen al de tijd om aan je huiswerk te zitten. Ik vind dat echt heel relaxed. Daarnaast ben ik ook heel leergierig. Hierdoor ben ik Coolblue nóg beter gaan leren kennen.

Waarom ben je gestart met de Schuurschool?

Ik wil graag doorgroeien richting Aanvoerder en Teamleider. Daarnaast krijg je een echt diploma dat ook buiten Coolblue heel waardevol is.


Wat vind je het meest interessant?

Wat niet? ik ben nu 1,5 jaar onderweg en vind het echt boeiend. Ik vind de hulp die ik krijg fijn. Als ik een vraag over een opdracht heb, dan is iedereen, van collega tot leidinggevende, bereid mij verder te helpen.


Wat wil je bereiken door mee te doen met de Schuurschool?

Ik wil graag groeien en doorgroeien.

Hoe is de sfeer met je medestudenten van de Schuurschool?

Het is een hechte club. Het is geen groep van 30 personen. Maar dat vind ik juist wel wat hebben. Je leert elkaar écht kennen en ook in de Schuur maak je een praatje als je elkaar tegenkomt. Ook leer je collega’s van andere afdelingen kennen.


Hoe is de sfeer in het magazijn?

De Schuur is een plek waar ik mezelf thuis voel. Het is er gezellig en gemoedelijk en we gaan met elkaar om als vrienden.


Waarom zou je een ander aanraden om mee te doen met de Schuurschool?

Het is een breed aanbod. Je leert niet één taak of iets van één afdeling, je leert alles van de logistiek. Je gaat overal kijken. Het is met een echt diploma ook een investering voor jezelf. Plus: je krijgt veel aandacht. Het voelt bijna als privéles.


Hoe combineer jij de Schuurschool met je privéleven?

Ik heb twee kindjes (3 en 5). Ik had verwacht dat het heel pittig zou zijn, maar dat is het totaal niet. Ik heb thuis een fijne structuur gevonden om werken met leren te combineren. En met een laptop van Coolblue ben je lekker mobiel. Er wordt rekening dus écht gehouden met iedereens situatie, waardoor ik het leven thuis en op school goed met elkaar kan combineren. Ik ga zelfs door naar niveau 4! Ik zit dus goed in de flow en we gaan lekker door.