Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Vertel eens, wie ben je en wat doe je bij Coolblue?

Ik ben Sanne en ik werk als analist bij het Product Support Team binnen de website optimalisatie omgeving. Wat wij doen? Wij zijn het support voor veel verschillende domeinen bij Coolblue. Ons belangrijkste doel is om het aantal retouren te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de retouren-flow goed verloopt.


Hiervoor liep je stage bij Coolblue, welke stage was dat?

Ik liep stage bij Coolblue Energie, wat echt heel leuk was. Coolblue Energie is namelijk een soort van klein bedrijfje op zichzelf, dus wij waren verantwoordelijk voor de marketing, website en de strategie. Tijdens mijn stage heb ik vooral aan mijn afstudeeropdracht gewerkt. Ik heb toen onderzoek gedaan naar een model die vragenlijsten voor klanten kan optimaliseren.


Waarom koos je voor een stage bij Coolblue?

Ik vond Coolblue altijd al een leuk bedrijf. Ik kende iemand van mijn studie die nu werkt bij Coolblue. Zij vertelde altijd heel leuk over Coolblue en ik dacht gelijk: hier wil ik ook werken. Vooral de manier waarop Coolblue hun website positioneerde en de marketing die daar bij komt kijken, interesseert mij. Ik dacht als ik dat wil leren, moet ik dat bij de beste doen. In dit geval Coolblue.

Had je bepaalde verwachtingen van een stage bij Coolblue, en zijn die verwachtingen waargemaakt?

Ik wist van tevoren dat Coolblue een jong en gezellig bedrijf was, maar het was nog leuker dan ik had verwacht. Zo zijn we met het team bijvoorbeeld een weekje naar de Ardennen gegaan. Overdag werkten wij aan een project en 's avonds gingen we gewoon leuke dingen doen. Dat was echt heel leuk.


Wat waren belangrijke leermomenten tijdens je stage?

Één van mijn grootste leermomenten was hoe ik moet presenteren. Ik was daar nooit echt goed in en de manier waarop je bij Coolblue presenteert, heeft mij zoveel geleerd en zelfvertrouwen gegeven. Met als resultaat dat ik tijdens mijn scriptie verdediging complimenten kreeg over mijn presentatie skills. Dat is een hele waardevolle les geweest voor mij.


Waarom zou jij een stage bij Coolblue aanbevelen?

Tijdens een stage bij Coolblue leer je veel over hoe een bedrijf flexibel kan werken. Ik heb bijvoorbeeld heel veel meegekregen over hoe een team werkt op een flexibele manier en hoe je met z’n allen impact maakt. Stage lopen bij Coolblue heeft me ook laten zien wat mijn waarde was binnen het team. Ik voelde me altijd gewaardeerd door mijn team. Je zit daar niet alleen om je stage te halen, maar je krijgt echt de kans om iets te betekenen voor je team en Coolblue.