Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

 • Bezorger
 • Magazijn (Tilburg)
 • Kantoor
Filter
Sluiten
Je gekozen filters
Wis alle filters
Specialismes
Sluiten

Specialismes bestaan uit verschillende takken van sport. Ze geven aan waar de baan zich bevindt en bundelen functies die op elkaar lijken.

Opleidingsniveau
Sluiten

Soms vragen we om een diploma of opleiding, soms zijn andere dingen belangrijker. Zoals je zwarte band klanten blij maken. In dat geval staat er ‘geen vereiste’. Heb jij zelfs een hoger diploma dan vereist? Dan is jouw sollicitatie natuurlijk ook welkom.

Overeenkomst
Sluiten

Hoeveel werkuren wil jij per week? Fulltime betekent 32 tot 40 uur en parttime is minder dan 32 uur. Wanneer je precies werkt, verschilt per specialisme en zelfs per functie. En natuurlijk zijn jouw wensen belangrijk. Bij elke vacature staat hoe het voor die functie werkt.

Werkervaring
Sluiten

Soms zoeken we iemand omdat we er zelf niet uitkomen, dus dan is ervaring onmisbaar. Soms is dit op de inhoud, soms in een bepaalde vaardigheid. In de vacature vind je terug wat voor werkervaring we vragen.

Filter

  Helaas, geen vacatures gevonden

  Pas je filters of zoekterm aan om het opnieuw te proberen.


 • Job alert

  Werkt voor jou

  Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!

  Aanmelden
 • Job alert

  Werkt voor jou

  Meld je aan voor onze jobalert en ontvang passende vacatures in je mailbox!

  Aanmelden
 • Filter

  Over Coolblue

  Voorstelrondje
  We zijn de grootste en klantvriendelijkste online retailer van Nederland en België, en zijn ook actief in Duitsland.
  We hebben een breed assortiment: van telefoons tot laptops en van wasmachines tot koelkasten. Met onze eigen bezorgservice leveren we witgoed én televisies met de bus of pakketjes met de elektrische fiets. En we hebben een installatie- en klantenservice. We streven ernaar het elke dag een beetje groener te doen én doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Zo geven we deskundig advies en bezorgen we je pakketje de volgende dag al bij je thuis. Samen werken we elke dag keihard om onze klanten te verwonderen.

  Vrienden

  Eerlijk, direct, open
  Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht.
  Omdat je voor je vrienden alleen het beste wilt. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden de waarheid zegt. En omdat het gewoon leuk is. Vriendschap ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Daarom kom je bij Coolblue niet snel iemand tegen met een stropdas. Vertel je de directeur gewoon wat je écht vindt van zijn nieuwe jasje. En praten we tegen klanten altijd eerlijk, direct en open.