Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Waarom ben je bij CoolblueFietst gaan werken?

Mijn vriend werkt ook bij Coolblue. Hij vertelde me over CoolblueFietst. Ik kon gelijk beginnen en ben het gewoon gaan proberen. Ik vind het leuk dat je een team hebt, maar ook je eigen ding kunt doen. En het is fijn om lekker buiten in beweging te zijn en van alles te zien en mee te maken, de dagen vliegen voorbij!

CoolblueFietst-bezorger Kim

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

We beginnen om half 8, dan worden de pakketjes geleverd. Daarna gaan we de pakketjes scannen, leggen we ze op volgorde en laden we de fietsen in. Dan is het alleen nog je navigatie aanzetten en fietsen maar! Gisteren heb ik een middag en avond gefietst. Je begint dan later, dus hoef je geen pakketten te scannen.

Fietsen met zo'n bakfiets, had je dat snel onder de knie?

Ja en nee. Bij de kennismaking mag je even een rondje over het terrein rijden. Dat is best spannend, want je weet nog niet hoe groot en lang de bakfiets is. Je rijdt er dan mee alsof het een vrachtwagen is, haha. Gelukkig fiets je de eerste 3 dagen met iemand mee. Daardoor krijg je het écht onder de knie. Nu voelt het normaal en denk ik er niet meer over na!

Hoeveel kilometer fiets je op een dag? Word je hier een beetje fit van?

Ik denk dat ik soms wel 50 tot 60 kilometer op een dag fiets, dus daar word je zeker fit van! Ik heb tegenwoordig een hele goede conditie en gespierde benen.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Het blij maken van mensen! Vaak staan ze al te wachten als ik aankom, omdat we een sms sturen als we er bijna zijn. Pakketjes bezorgen voelt soms net alsof je Sinterklaas bent: iedereen is blij om je te zien. En het contact met mensen op straat is ook heel leuk. We fietsen nu ook buiten steden en dan zijn mensen echt verrast als ze je zien. Ik heb veel aanspraak op een dag.