Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor
Meeting in de Vriendenkamer op het hoofdkantoor

Hoofdkantoor

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Hoe we dat doen? Door de beste klantreizen, specialistisch advies en service te bieden waarvan hun mondhoekje omhoog gaat.

Bezorging

Wil jij klanten écht blij maken door met een glimlach onze producten bij ze te bezorgen? Word bezorger en ga met onze blauwe bus of pakfiets op pad. Gezellige sfeer met je collega's inbegrepen.

Magazijn

Vandaag besteld, morgen in huis. Daarvoor hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken, om ons logistieke proces elke dag een beetje beter te maken.

Recruitment Tech

Tech

We zijn een techbedrijf: we bouwen en ontwerpen zelf Coolblue.nl, onze software en systemen. En maken ze elke dag een beetje beter. Daar hebben we slimme front- en back-end developers voor nodig.

Klantenservice

Wil jij klanten écht blij maken? Ga aan de slag bij de Klantenservice en verwonder klanten met jouw specialistische advies. Aan de telefoon, via Whatsapp, of social media.

Winkelmedewerker en klant in de winkel in Arnhem

Winkels

Onze klanten een glimlach van oor tot oor bezorgen. Dat doen we in onze winkels door specialistisch advies te geven, producten te repareren en klanten producten zelf uit te laten proberen.

Zonnepaneleninstallateurs op het dak

Installatie

We bezorgen niet alleen, we sluiten producten ook meteen aan bij de klant. En we gaan niet weg voor we zeker weten dat alles ‘t doet. Ben jij onze nieuwe handige Harry? Of Kees, als je Kees heet.

CoolblueFietst

Bijbanen

Een bijbaan is een springplank naar een carrière bij Coolblue. Maak klanten blij als fietskoerier, magazijnmedewerker of reparateur. In het weekend of juist niet. Zo blijf je lekker flexibel.