Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Bijbaan Bezorging

Start als bezorger bij Coolblue. Dan krijg je een baan waarin je blijft leren. Zodat je zelf groeit en je salaris ook. Leer bij ons door voor Inbouw Installateur, Zonnepanelen Installateur of Teamleider. Goede werksfeer en flexibele werktijden inbegrepen.

Bijbaan Magazijn

Kom werken in ons magazijn. Jij steekt je handen uit de mouwen en wij steken energie in jou. Met een vast salaris en na 2 contracten al een vast contract. Ongekend goede werksfeer inbegrepen.

Bijbaan Winkels

Kom werken in een van onze Coolblue-winkels. Jij zorgt voor een glimlach bij onze klanten, wij zorgen goed voor jou. Met leuke collega’s, volop ruimte om te groeien en genoeg afwisseling.

Bijbaan Klantenservice

Word Klantenservice Medewerker bij Coolblue. Jij zorgt voor een glimlach bij onze klant, wij zorgen goed voor jou. Met een baan om in te groeien, flexibele werktijden en een ongekend goede werksfeer. Vandaag gesolliciteerd, volgende week een baan.

CoolblueFietst

Bijbaan CoolblueFietst

Wil jij klanten écht blij maken met je bezorging én aan je beenspieren werken? Op een speciaal ontworpen, blauwe pakfiets bezorg je als Fietskoerier binnen een uur aan de deur.

Vrienden

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat je voor je vrienden alleen het beste wilt. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid zegt. En omdat het gewoon leuk is.