Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Thuiswerkspullen

Het is natuurlijk hartstikke belangrijk dat je thuis een comfortabele werkplek hebt. Daarom zorgen wij voor thuiswerkspullen. Van een laptop en monitor tot een bureau en stoel. Ook krijg je waar-je-werkt-geld. Ben je door je proeftijd heen? Dan ontvang je ook nog eens een thuiswerkbudget voor onze Thuiswerkwinkel. Zo kun je nog comfortabeler thuiswerken.

We houden altijd contact

Coolblue is vrienden. Is samenwerken. Dat maakt ons sterk. Daarom proberen we zoveel mogelijk met elkaar te organiseren. Natuurlijk houden wij hier altijd rekening met de huidige maatregelen die gelden vanuit het RIVM en de overheid. Ook thuis blijven we met elkaar in contact via digitale teammomenten en wandelmeetings met je collega’s. Je ontvangt ook het laatste Coolblue-nieuws dankzij wekelijkse updates. En valt er wat te vieren, dan staat er geheid een pakketje voor je deur.

Jouw inwerktraject

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Op je eerste werkdag haal je jouw laptop op kantoor op en word je welkom geheten door iemand van je team. In de dagen en weken erop volgen zoveel mogelijk fysieke kennismakingen én onze Blauwverfdag. Daarbij krijg je een introductie over Coolblue en ontmoet je andere Coolblue’ers die in dezelfde periode gestart zijn. Daarnaast krijg je een inwerkplan van 2 maanden, voor jou op maat gemaakt. Natuurlijk staan je leidinggevende en een buddy uit je team voor je klaar tijdens dit hele inwerktraject.