Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Vertel eens, Anke: wat doe je precies bij Coolblue?

Kort gezegd zorg ik dat de websites werkenbijcoolblue.nl/be gemaakt worden. Hieronder valt eigenlijk alles: van bedenken, tot bouwen en doormeten. We hebben bij Coolblue allemaal supergoede ideeën, maar dat kan niet allemaal tegelijk. Mijn rol is om alles goed te prioriteren.

Recruiter Anke

Met wie werk je dan veel samen?

Voor het bouwen van de site werk ik veel samen met onze developers. Maar aan een lege website heb je natuurlijk niets. Om de site te vullen, schakel ik veel met onze recruiters, designers en vertalers. Naast vertellen hoe leuk het is om bij Coolblue te werken, willen we het natuurlijk ook laten zien. Daar zorgen Team Video en Team Foto voor. Vervolgens brengen de business analisten in kaart hoe de site wordt bezocht. Hierdoor zijn mijn dagen lekker afwisselend!


Wat is het gaafste project waar je aan hebt gewerkt?

Zonder twijfel de nieuwe werkenbijcoolblue.nl/be. Dit was een groot project waarbij we echt helemaal opnieuw over alles hebben nagedacht. Van hoe de website eruit moet zien tot zorgen dat alles ook écht werkt. En vervolgens alles meten om de website zo elke dag een beetje beter te maken.


Wat vind je nou het allerleukste aan je werk?

Dat ik echt de kans heb om zelf een visie neer te zetten en die uit te voeren. En dat we volgens de scrum-methode werken. Elke 2 weken leveren we een stukje van de website op, waardoor je echt concreet resultaat van je werk ziet.


Wat heb je geleerd sinds je hier werkt?

Gewoon, doen. Er is veel ruimte om kleine experimenten uit te voeren en vanuit daar te bepalen of iets werkt en of we het verder gaan uitbouwen. Daarnaast geef ik nu regelmatig trainingen aan andere Coolblue’ers. Zo worden we samen elke dag een beetje beter.