Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Vertel eens, wie ben je en wat doe je bij Coolblue?

Ik ben Koen, ik werk bij Coolblue als Senior Procurement Specialist. De afdeling Procurement is verantwoordelijk voor de inkoop van NPR (producten die wij nodig hebben om ons werk te doen). Dit zijn bijvoorbeeld softwarepakketten, maar ook de fietsen en bussen waar we mee rijden.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben eerst naar bedrijven gaan kijken die ik leuk vind. De omgeving, de mensen en de cultuur vind ik net zo belangrijk als de functie zelf. Coolblue sprak mij altijd al aan en toen vond ik een job die bij mij paste en ben ik ervoor gegaan!

Hoe heb je je overstap naar Coolblue ervaren?

Ondanks dat het toentertijd digitaal moest, ging het super soepel. Verder is mijn team persoonlijk en hecht; dit helpt heel erg. We lopen buiten samen een rondje of zien elkaar soms op kantoor. Het is een leuk team, waar de neuzen dezelfde kant op staan. Verder zijn de praktische voorzieningen voor je thuiswerkplek erg goed geregeld.

Waarom ben je bij Procurement gaan werken?

Wat ik heel erg leuk vind, is partijen samenbrengen. We kijken hoe je een optimale samenwerking kan opzetten. Dit is breder dan alleen de prijs, ook service en garanties zijn erg belangrijk. Daarnaast vind ik de externe connectie erg leuk. Je werkt binnen een bedrijf, maar bent ook bezig met de buitenwereld.

Wat vind je leuk aan werken bij Coolblue?

Wat ik hier erg leuk vind, is het projectmatig werken. Bij mijn vorige werk waren er meer langdurige projecten. Verder vind ik de sfeer en het samenwerken heel prettig. Iedereen staat er hetzelfde in: we kijken samen naar oplossingen en we maken er samen een succes van.

Welke ervaring van je vorige werk neem je mee in het werken bij Coolblue?

Ik kan een stukje coaching meegeven aan de rest. We willen groeien en optimaliseren. Binnen een jaar is het team verdubbeld. De gemiddelde leeftijd is lager, dus ik kijk veel mee.