Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn
  • Hoofdkantoor

Hoe ziet een werkdag als Hoofdmonteur bij Coolblue eruit?

Ik ga altijd met 2 installateurs op pad en soms gaat er ook een nieuwe installateur mee die we die dag inwerken. Onderweg bespreken we de klus. We drinken een bakkie met de klant en nemen de klus nogmaals door. Dan gaan de installateurs het dak op en duik ik de meterkast in. Ik breng het kabeltraject in kaart, plaats de omvormer, ontvang de kabels van het dak en ondersteun mijn collega’s. Als alles dan is aangesloten, doen we een testrondje. We willen tenslotte dat alles ook écht werkt, zodat we alleen maar blije klanten hebben.

Zonnepanelen-voorman Morgan


Heb je altijd al een liefde voor zonnepanelen gehad?

Niet meteen. Ik werkte eerst als elektricien in de bedrijfsinstallatie- en renovatie. Daar was ik heel veelzijdig bezig. Toen ik steeds meer over Zonnepanelen hoorde en merkte dat dat populairder werd, heb ik de overstap gemaakt naar Coolblue. Daar ben ik blij mee, want ik krijg meer rust als ik me op één specialisme kan focussen.

Wat vind je nou het allerleukste aan je werk?

Dat ik mijn collega’s elke dag een beetje beter kan maken. Ik heb altijd verschillende leermeesters gehad en nu kan ik die kennis zelf overdragen. Dat geeft écht voldoening.

En wat vind je het allerleukste aan werken bij Coolblue?

Dat je ondanks de grootte van het bedrijf zoveel ruimte krijgt voor je eigen inbreng. Heb je een vet idee? Dan wordt daar ook écht iets mee gedaan. En de relaxte werksfeer is ook een groot pluspunt.

Word je nou ook altijd gebeld door je vrienden om te komen klussen?

Ja, haha! Ik kan zo ieder weekend bezig zijn, maar mijn vrije tijd is ook veel waard. Ik kies nu vooral de klussen uit die ik écht leuk vind. Zo heb ik een nieuw tuinhuis gebouwd, heel tof om te doen.