Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Vertel eens, wie ben je en wat doe je bij Coolblue?

Ik ben Jelle en ik werk als Productmanager van de zakelijke laptops. Dat doe ik nu een kleine twee maanden en daarvoor was ik verantwoordelijk voor de iMacs.


Hiervoor liep je stage bij Coolblue, welke stage was dat?

Ik heb twee stages gelopen bij Coolblue. Eerst heb ik een meewerkstage gevolgd. Toen heb ik echt met de productmanagers samen mogen werken maar kreeg ik ook veel eigen verantwoordelijkheden. Vervolgens heb ik een afstudeerstage afgerond en tijdens die stage heb ik onderzoek gedaan naar de Duitse Coolblue markt.


Hoe verliep je afstudeerstage?

Dat was heel gaaf! Ik kreeg op een gegeven moment de verantwoordelijk voor het bouwen van een webpagina. Dat was echt tof, want het was van de Windows laptops en dat is de grootste groep van Coolblue.


Waarom koos je voor een stage bij Coolblue?

Ik wilde heel graag bij een groot bedrijf bedrijf stage lopen. De manier waarop Coolblue zich profileert met haar jeugdigheid en eigenzinnigheid, er was voor mij gelijk een match. Ik voelde me al snel op mijn plaats, ook omdat er vanuit Coolblue veel werd ondernomen om een band te krijgen met je team. Zo hebben we bijvoorbeeld een teamuitje naar Antwerpen gehad, dat was heel tof.


Wat vond je leuk aan stage lopen bij Coolblue?

Ik heb geen dag met tegenzin hier gezeten, echt waar. Ik heb het elke dag naar mijn zin gehad hier. Het mooie aan Coolblue is dat het niet uitmaakt of je een stagiair bent of een manager, iedereen maakt gezellig een praatje met elkaar en je hoort erbij. Dat gaf me echt een fijn gevoel.


Je besloot uiteindelijk door te groeien bij Coolblue, was dat een lastige keuze?

Nee, helemaal niet zelfs. Ik heb hier in totaal 10 maanden stage gelopen en, zoals ik zei, ik heb geen enkele slechte dag gehad hier. Het leek me niet meer dan logisch om deze kans te pakken. En deze kans had ik, omdat ik tijdens mijn stage steeds meer verantwoordelijkheden kreeg. Zo kon ik mezelf bewijzen dat ik geschikt was als een Productmanager en kreeg ik vervolgens een aanbod.