Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Magazijn
  • Hoofdkantoor

Vertel eens, wie ben je en wat doe je bij Coolblue?

Ik ben Michael en ik werk nu 1 jaar als Winkel Medewerker bij Coolblue. Ik help klanten bij het maken van hun keuze. Want zeg nou zelf, weet jij het verschil tussen QLED en OLED? De meesten niet, dus dat leg ik ze graag uit. Ik stel vragen en op basis van die antwoorden kijk ik wat het beste past bij de situatie van de klant.

Hoe leer je goed advies geven?

Tijdens mijn inwerktraject kreeg ik een buddy die de eerste 8 dagen met mij meeliep. Daar heb ik veel van geleerd. Ook is er op de werkvloer een winkeltrainer waar je al je vragen aan kan stellen. En natuurlijk geven andere collega’s ook tips zodat ik elke dag nóg een beetje beter wordt. We hebben zelfs een eigen Studiefabriek waar je verschillende cursussen kan volgen. Je raakt dus nooit uitgeleerd!


Welke klant heb jij het meest blij gemaakt?

Leuke vraag! Ik had een klant in de winkel die een koffer had besteld, maar gek genoeg een hogedrukspuit kreeg. Omdat hij de volgende dag op reis ging, moest er een oplossing komen. Ik ben toen met de koffer naar het huis van de klant gefietst en heb ik de producten omgeruild. Daarmee heb ik een hele grote glimlach op het gezicht van de klant getoverd!

Waarom werk je graag bij Coolblue?

Daar heb ik niet één antwoord op. Ik denk vooral de cultuur: open, eerlijk en direct. Daar ben ik zo’n fan van! Ik kan altijd bij mijn leidinggevende terecht waardoor ik eigenlijk nooit ergens mee zit. Ook vind ik het te gek om de nieuwste snufjes in handen te hebben. Zo hadden we laatst een introductie van de nieuwe Samsung S20. En bij Coolblue zijn we niet alleen collega’s, maar ook vrienden. Ik heb veel mensen leren kennen die ik nu ook buiten werktijd zie. Da’s zo gezellig!