Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn (Tilburg)
  • Kantoor

Hoe zou je de Schuurschool omschrijven in je eigen woorden?

Je krijgt natuurlijk les, maar op een andere manier dan je gewend bent. Alles wordt op een simpele en heldere manier aan je uitgelegd. Daarnaast hoef je niet aan harde regels te voldoen, zoals je op reguliere scholen ziet. Ik mocht bijvoorbeeld een gastcollege staand volgen, omdat ik dit in een actievere houding beter begrijp. Je mag in de Schuurschool dus lekker jezelf zijn en het is niet overdreven formeel of zakelijk. Ik vind het gewoon écht een chille manier van onderwijs.


Waarom ben je gestart met de Schuurschool?

Om meer over logistiek te leren. Ik kom uit de horeca en dat is natuurlijk iets totaal anders. Ik wil me nu verder ontwikkelen en begrijpen hoe de logistiek werkt.


Wat vind je het meest interessant?

De route van producten, oftewel de productreis. Dat begint bij de consument, want die krijgt het product binnen. Maar dat kan ook teruggestuurd worden. Het proces wat daarbij komt kijken, is heel interessant en leerzaam. Ik begrijp de logistieke route nu wat beter en ben daardoor zelf ook bewuster bezig met mijn eigen bestelgedrag.

Wat wil je bereiken door mee te doen met de Schuurschool?

Ik zou met mijn kennis van de Schuurschool de logistiek van (andere) bedrijven willen verbeteren. Bijvoorbeeld in mijn geboorteland Congo, waar de logistieke ontwikkelingen minder ver zijn. En wellicht word ik later, als ik groot ben, de nieuwe Pieter Zwart. Haha.


Hoe is de sfeer met je medestudenten van de Schuurschool?

Iedereen is anders: sommigen hebben al kinderen en anderen hebben weer een heel ander leven. Maar er is altijd begrip voor elkaar en iedereens eigen situatie. Er hangt een lekkere sfeer. Het is chill en relaxed. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar. Dat geldt zowel voor de studenten als docenten.


Hoe is de sfeer in het magazijn?

Goed! We proberen elkaar ook altijd te motiveren. Natuurlijk zijn we hier om te werken, dat staat op één. Maar daarnaast zijn we er ook om elkaar te leren kennen en te helpen waar nodig.


Waarom zou je een ander aanraden om mee te doen met de Schuurschool?

Om het hele proces beter te leren kennen en te weten wat er gebeurt. Sommige mensen staan in het magazijn en zijn bijvoorbeeld aan het sealen, maar weten niet wat ze aan het doen zijn. In de Schuurschool leer je precies waarom we de dingen doen die we doen. Je beseft veel beter waar je mee bezig bent. Met deze kennis gaan er ook meer deuren voor je open om door te groeien.