Job alert
Sluiten

Waar wil je van op de hoogte gehouden worden?

  • Bezorger
  • Magazijn
  • Hoofdkantoor

In 2 jaar stomen we je klaar tot een logistieke expert met een volwaardig mbo 3 diploma. Je werkt 3 of 4 dagen in het magazijn en hebt 1 opleidingsdag, in ons eigen klaslokaal in het magazijn. Niet alleen de werkdagen, maar ook de opleidingsdag krijg je gewoon doorbetaald. Je krijgt lessen van docenten van ROC Tilburg en van Coolblue’ers. Je leert alles wat je moet weten over logistiek, zoals bedrijfsprocessen, hoe we veilig werken en hoe je processen verbetert. En natuurlijk nemen we ook een kijkje in de keuken bij andere bedrijven.

Ervaring

Maakt indruk
Gedurende het opleidingsprogramma heb je een vaste docent. Die helpt je om de Schuurschool met succes af te ronden. Naast deze vaste docent komen er meerdere Coolblue’ers langs om je te verwonderen over het vakgebied. "Wil je verder bouwen aan je toekomst binnen een mooie organisatie, dan is de Schuurschool een geweldige kans." - Ben, docent ROC

Wil jij leren en werken in de logistiek terwijl je 100% betaald krijgt? Meld je dan aan voor onze Schuurschool en start in september met een interne logistieke opleiding in ons mega magazijn. Mét een erkend diploma en een vast contract als je slaagt.